Bi radi obiskovali srednjo gostinsko in turistično šolo v Mariboru in se izučili za različne zanimive poklice v gostinstvu in turizmu?
Če vas zanimajo smeri, kot sta gastronomsko turistični tehnik in gastronomski tehnik (Maribor) vas vabimo k vpisu na Srednjo šola za gostinstvo in turizem Maribor.
Naša srednja gostinska in turistična šola v Mariboru ima bogato zgodovino, saj smo z delom začeli že davnega leta 1926. V svojih sodobnih prostorih nudimo različne izobraževalne programe, ki ustrezajo evropskim standardom.
Naša šola vsako leto sodeluje v mednarodnih projektih in se povezuje z drugimi šolami v Avstriji, Italiji in Belgiji. Programe nenehno prilagajamo glede na trenutne potrebe trga in tako z veseljem vlagamo v razvoj naših dijakov, da lahko ti postanejo izjemni gostinci, turistični vodniki in podobno.
Naš cilj je nadaljevati z izobraževanjem mladih gastronomsko turističnih tehnikov in gastronomskih tehnikov v Mariboru, ki so strokovni, odgovorni in pripravljeni na izzive sodobne gastronomije in turizma.
V našem programu Gastronomija in turizem, ki traja 4 leta, usposabljamo bodoče profesionalne gastronome. Po uspešnem zaključku šolanja pridobite naziv Gastronomsko turistični tehnik in poklicno maturo.
Ta smer je odlična izbira za vse, ki vas privlači dinamično okolje, ogromno priložnosti za ustvarjalnost in nenehen razvoj.
Naš program na srednji gostinski in turistični šoli v Mariboru ponuja širok spekter znanj in veščin, ki so potrebne za uspeh v gastronomiji in turizmu, kar vam omogoča delo v različnih sektorjih, od restavracij do hotelskih storitev.
Odločitev za izobraževanje na področju gastronomije je izjemna priložnost za tiste, ki si želijo razvijati svoje kulinarične veščine in znanja.
Z vključitvijo v program, s katerim pridobite naziv gastronomski tehnik v Mariboru lahko razširite svoja obzorja in se usposobite za različne poklice v gostinstvu, živilstvu in biotehniki, kar vam omogoča, da sledite svoji strasti do pripravljanja hrane in kulinarike ter prispevate k razvoju gastronomskega sektorja.
Program, ki ga izvajamo na naši srednji gostinski in turistični šoli v Mariboru traja dve leti in vam omogoča pridobitev poklicne mature ter široke možnosti nadaljnjega izobraževanja na višjih in visokih strokovnih šolah.
Odločite se lahko tudi za triletni program gastronom – hotelir ali pa za dveletni program pomočnik v biotehniki in oskrbi.
CENIK:
Za cene tistih storitev in aktivnosti, ki so plačljive nam pišite ali pa nas pokličite s pomočjo kontaktnih podatkov, ki jih boste našli na vrhu te spletne strani, kjer lahko najdete tudi več informacij o izobraževanju za smeri gastronomsko turistični tehnik in gastronomski tehnik v Mariboru.
Vabimo vas tudi, da sledite tej povezavi in si ogledate naš program izobraževanja odraslih, ki ga izvajamo na srednji gostinski in turistični šoli Maribor